Na závěr roku

20. 12. 2021 14:09
kategorie:
Vážení přátelé,
 
na závěr tohoto roku vyjde ještě jeden titul německo-švýcarské autorky Leyly Eleisy Ayachové: Smlouvy duší.
Kniha bude po vytištění na našem skladě 21. 12., tedy o zimním slunovratu roku 2021. Objednávky budeme přijímat do 23. 12.
a po Novém roce od 4. 1. 2022.
 
Všichni máme za sebou náročný rok, dokonce dva roky, a není zcela jasné, jak dlouho se bude tento boj za vědomí lidí v Evropě a ve světě stupňovat; nacházíme se v závěrečné fázi tohoto procesu.
 
Ve skutečnosti závisí hlavně na nás, do jaké míry jsme si zachovali „zdravý rozum“, a jsme-li schopni si uvědomit, že „císař je nahý“. Jinými slovy, zda jsme schopni vidět za situace, které se nám prezentují; informujeme-li se nejen v hlavních, nýbrž zejména v „alternativních“ médiích, otevřela-li se již před námi kniha opravdových dějin lidstva; či zda jsme pochopili, kdo jsme a odkud přicházíme.
 
A co je možná nejdůležitější — nakolik se centrujeme ve vlastním nitru a umíme si udržet povznášející frekvence. Anebo máme-li „špatný den“, a táhne-li nás to dolů, jestili si dokážeme své vibrace opět zvýšit. To vše — náš vhled i radostné vytváření nového soužití ve 3D či v našich představách — se ukládá do kolektivního pole a každým dnem nás přibližuje k nové Zemi. Vcítíme-li se do tohoto „nového domu lidstva“, zjistíme, že je již tady a začíná se uskutečňovat.
 
Ano, zatím se nový svět vyvíjí pouze paralelně, avšak jisker či jiskřiček, jež září každým dnem intenzivněji, je stále více
— a brzy zaplaví celou planetu.
 


Jako inspiraci pro vytvoření nové společnosti bychom vám rádi doporučili následující webové stránky, které jsou i v českém
a slovenském jazyce:

thenewearthmanifesto.com/
 
nebo knihu Michaela Tellingera UBUNTU, která je v angličtině
a němčině. Michael v roce 2016 navštívil Českou republiku, a tak na na internetu najdete rovněž několik jeho přednášek na toto téma s českým překladem.
 
Také Christina hovoří o nadcházejícím Zlatém věku 2. knize její matky Bernadette von Dreien: Vize dobra,
 

stejně jako Christoph Fasching v knize Společnost 2015. Rok sice nesedí, víme však že čas je relativní.


 
 
V tomto smyslu vám všem přejeme Vánoce v srdci, radost, lehkost, odvahu a víru v sebe sama.
 
Děkujeme vám za důvěru, jsme rádi, že vás naše knihy oslovují, a těšíme se společně s vámi na to úžasné a neskutečné, jež se stává skutečností v každičkém věčném přítomném okamžiku...
 
za ANCH BOOKS
srdečně

ingrid modory
 
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.