E.T. 101

E.T. 101
27. 9. 2021 13:29
kategorie:

již jedenáctým rokem vydáváme knihy „nové reality“, které mnohé inspirují. Za to jsme všem vděčni. Ve skutečnosti to ani není „nová realita“, avšak jen zapomenutá nebo přikrytá původní či opravdová realita, neboť vše, k čemu jako probuzení jednotlivci a kolektiv směřujeme, již v sobě máme.
 
Kniha, kterou vám dnes představujeme, je jiná. Není to totiž ani kniha, nýbrž příručka, jak ji nazvali její autoři. Může to být manuál pro každého, kdo se nepřestává divit našemu světu a klade si otázky: Jak jsme mohli jako lidstvo dospět do této svízelné, zdánlivě beznadějné situace? Jak je možné, že se nám „podařilo“ dosáhnout takovéhoto pokroku v realizaci nefunkční „reality“, v níž jsme se ocitli? Odpovědi na tyto otázky mohou být velmi rozsáhlé.
 
 
Příručka E.T. 101 stručně a výstižně popisuje to nejdůležitější, co charakterizuje naše vzájemné vztahy a naše fungování. Na 137 stranách autoři náležitě shrnuli vše, co nás charakterizuje; je hlubokou psychosociologickou analýzou našeho vývoje – jak jednotlivců, tak i civilizace – a je psána stylem, že se vám chce při čtení brečet i smát zároveň.
 
Můžete ji brát jednoduše jako skvělý šprým a výborně se u ní pobavit. Současně vás však může oslovit ve vaší nejhlubší podstatě a posunout ve vašem duchovním vývoji.
Proč jsme na této planetě právě teď? Existuje totiž důvod. — A hle, zde je příručka, která vám to jasně a srozumitelně vysvětlí.
 
Byla napsána v roce 1990. Jak říká její autorka Diana Luppi alias Zoev Jho, v současné době zažívá kniha v aktualizovaném vydání renesanci.
Pokud vás E.T. 101 osloví, bude vás na vaší individuální cestě provázet stále, a při novém čtení v ní pokaždé objevíte něco nového.
 
Mimozemsky dobrá kniha. Málokdy jsem se nad námi tolik nasmála a nyní se s novým optimismem znovu pouštím do práce,“ přiblížila ji jedna čtenářka.
 
A Dan Millman, autor knihy Cesta pokojného bojovníka, o ní napsal:
„Čtivý a pro čtenáře srozumitelný styl prošpikovaný pronikavým humorem, jenž jako by člověka „hladil po hlavě“ a současně ho „kopal do zadku“. Kniha E.T.101 nám připomíná životně důležitá fakta o tom, kdo jsme, kam směřujeme a co vlastně na tomto balonu ve vesmíru děláme.“

Zajímavý rozhovor s autorkou knihy najdete zde:
www.anch-books.eu/blog/zari-2021/rozhovor-s-dianou-luppi,-autorkou-e-t-101
 
Ukázku z knihy najdete pod ukázka ke stažení zde:
www.anch-books.eu/shop/knihy/e-t-101


Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.