Gaia

5. 2. 2023 17:07
kategorie:
Transformácia

... hneď po splne Mesiaca 5. februára sa začal formovať jeden z kľúčových ročných cyklov. — konjunkcia Slnka a Saturnu, ktorá bude vplývať na riešenie najťažších úloh Svetelných síl v roku 2023. Vyžaduje si to koncentráciu, vytrvalosť a húževnatosť.
 
Aspekt spojenia Slnka a Saturnu nastane presne 16. februára o 16:48 UTC na 28 stupni Vodnára. Vplyv Vodnára sa už začal prejavovať 6. februára a potrvá takmer celý mesiac, pretože ho posilnia dve ďalšie konjunkcie: Merkúra a Pluta (presný aspekt 10. februára) a Venuše a Neptúna (presný aspekt 15. februára).
 
Všetky tri stélie potrvajú od 6. do 23. februára a tieto vibrácie budú vrcholiť 10. až 16. februára. Je to jedno z kľúčových období roku 2023, ktoré urýchli prechod do veku Vodnára. Jeho silné vesmírne energie pomôžu Spolutvorcom nabúrať na Zemi všetko, čo sa doteraz zdalo byť podstatné, dôležité a neotrasiteľné — moc a hodnoty. Na ich miesto už teraz prichádzajú celkom nové predstavy pozemšťanov o budúcnosi ľudstva — začne všeobecne narastať túžba po úplne inom a novom živote.


                          

Potreba revolučnej premeny bude pozemšťanov tlačiť k tomu, aby nadobudli neobyčajnú skúsenosť, na akú sa v minulosti neodvážili, a aby podnikli náhle a bezprostredne zdanlivo netypické aktivity v snahe zmeniť samotný základ vlastnej existencie, ktorý bol po mnohé tisícročia nemenný. Alebo život sám náhle a prudko vybočí z vyšliapaných ciest a prostredníctvom akútnej krízy sa všetko prebudí zo zimného spánku. To všetko sa stane živnou pôdou pre lavínu zmien, ktoré v marci preniknú do našich životov...
https://www.disclosurenews.it/february-vibes-from-3d-to-4d-and-5d-lev/

Začala som astrologickou predpoveďou na tento mesiac (viď zdroj), ktorá z našeho pohľadu vystihuje dianie na pozadí — mnohí cítime ako sa energie „nabaľujú“ a to skryté a potláčané si hľadá cestu na povrch.
 
Milí priatelia,
ďakujeme Vám všetkým za záujem a dôveru. Dopriali sme si dlhšiu prestávku, keďže sme tak ako mnohí iní v strede procesov a výziev, ktoré si vyžadujú čas, kľud a energiu. Avšak rodia sa aj nové plány a projekty, s ktorými vás radi čoskoro oboznámime.
Od srdca k srdcu v predstave všeobjímajúceho priateľstva a mieru.

ingrid

 

Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.