Vzkaz od Bílé orlice

5. 2. 2021 11:37
kategorie:
Vzkaz od White Eagle – Bílé orlice, Indiánky ze severoamerického kmene Hopi
 
Tento okamžik, který lidstvo právě prožívá, lze považovat za bránu či jámu.
Rozhodnutí, zda se zřítíte do jámy, nebo zda projdete branou, je jen na vás.
 
Budete-li se trápit problémy a celý den poslouchat zprávy, budete-li neustále nervózní, plní negativní energie a pesimismu, spadnete do jámy.
 
Pokud se však chopíte příležitosti a podíváte se na sebe, zamyslíte se nad životem a smrtí, postaráte se o sebe i o ostatní, projdete branou.
 
Pečujte o svůj domov, o své tělo. Spojte se se svým duchovním příbytkem. Jestliže pečujete o sebe, staráte se i o všechny ostatní.
 
Nepodceňujte duchovní rozměr této krize.
 
Dívejte se očima orla, jenž se dívá z výšky a vidí celek – s rozšířeným obzorem. Tato krize je náročná nejen ze sociálního hlediska, ale i z duchovního hlediska. Obě dvě jdou ruku v ruce.

Bez sociální roviny propadneme fanatismu. Ale bez duchovní dimenze podlehneme pesimismu a ztrácíme smysl života.

Byli jste připraveni na to, abyste tuto krizi zvládli. Vezměte si svoji bednu s nářadím a použijte všechny nástroje, které máte k dispozici.

Poučte se ze vzdoru domorodých a afrických národů: vždy nás vybíjeli a ještě nás vybíjejí. Přesto jsme nikdy nepřestali zpívat, tančit, zapalovat ohně a radovat se.

Nemusíte se cítit provinile kvůli tomu, že v této těžké době cítíte štěstí. Budete-li smutní a bez energie, ničemu to nepomůže. Pomůže, pokud k nám z vesmíru přijdou dobré věci.

Jen díky radosti dokážeme odolat!

Až se bouře přežene, každý z vás bude mít velmi důležitou roli při budování nového světa.

Buďte silní a myslete pozitivně.

A toho nelze dosáhnout jinak než tím, že si budeme udržovat krásné, radostné a jasné vibrace. To nemá nic společného s odcizením nebo útěkem z aktuální reality. Je to strategie odporu.

V šamanismu existuje přechodový rituál zvaný „hledání vize“, kdy člověk stráví několik dní sám v lese, bez vody, bez jídla, bez ochrany.

Když projdete tímto portálem, získáte nový pohled na svět, protože jste dokázali čelit svým strachům a problémům … A právě to se od vás nyní žádá. Využijte příležitosti, již vám tato doba nabízí, a proveďte vlastní rituál hledání vize.

Jaký svět si chcete vybudovat?

V tuto chvíli je to to nejlepší, co můžete udělat:

Klid v bouři. Zklidněte se a spojte se se Zdrojem. Každý den.

Navykněte si setkávat se s posvátným každý den.
Vzejdou z toho dobré věci a dobro bude zářit dál.

To nejdůležitější je to, co právě teď vyzařujete.

A zpívejte, tancujte, vzdorujte s pomocí umění, důvěry a lásky.
Odolejte!
 

Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.