Vánoce s Amim

14. 12. 2020 18:44
kategorie:
Nikdy jindy než na Vánoce, není lepšího času pro magické příběhy, které za sebou nechávají lehký pel a pochybnosti, že se skutečně staly. V nějaký ten zvláštní čas, kdy se mohou na Zemi dít zázraky. Ami, chlapec z hvězd nám to ve třech knihách, přináší také. Kromě milé a hluboké moudrosti, příjemného, klidného příběhu plného duchovních požitků.

Je to výjimečná kniha, je to výjimečná pohádka. Výjimečné dílo, ve kterém je v pohádkovém a fantazijním příběhu tolik logiky, že vás napadnou dvě věci:

 
  • Pokud si to autor vymyslel, je dokonalý stratég a vypravěč
  • Pokud si to nevymyslel a „takhle nějak to opravdu je“, dává to všechno mrazivý i jemně hladivý a hřejivý pocit, to záleží zrovna na tom, o jaké oblasti organizace života a vesmíru je zrovna řeč
-Kdy jindy nám toto učaruje víc než pod stromečkem?
Vánoční kniha, která se vám otiskne do paměti a kterou, kdoví, třeba si ji příští rok v létě otevřete znovu, protože si vzpomenete při pohledu na Mléčnou dráhu… že tu byl nějaký Ami a Pedrito a všichni kolem nich.
Tak pozvěte do svých Vánoc toho malého bělovlasého chlapce a nechte ho u sebe doma vystoupit z vesmírné lodi. Třeba vás vezme s sebou. Ale zcela určitě vám ukáže váš život, i ten jeho, z fascinujících úhlů pohledu.
Ami dělá své čtenáře šťastné…

Renata



v češtině:


v slovenštině:



Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.