krásna dokumentácia našich nekonečných možností

3. 6. 2024 12:13
kategorie:


Na obrázku hore vidíte sken jedného milimetra kubického mozgu.
Tento sken potreboval 1,4 petabajtu dát. Petabajt je jedna z jednotiek kapacity pamäťových médií, a zodpovedá 14 000 filmom v rozlíšení 4K.

V ľudskom mozgu sa nachádza viac synapsií ako hviezd v Mliečnej dráhe.
 
V našom E-shope je už k dispozícii program, ktorým účinne môžete meniť a rušiť nežiadúce synaptické spojenia a nahrádzať ich novými, konštruktívnymi, ktoré lepšie vyhovujú Vášmu vývoju smerom k suverénnej, zvrchovanej bytosti. Tento program vyvinula Lissy Götz a volá sa Alfa programovanie synapsí (ASP).
Samozrejme, že aj ASP je len pomôckou „barličkou“ pre náš vnútorný vývoj — ale za to geniálnou.
 
Ak ešte nepoznáte sprievodnú knižku k ASP, tu je bližšia informácia z nášho predslovu.

 
 
Celý program ASP
– kniha, disky a diagramy –
jsou v českém jazyce


 
Milý čtenáři, milá čtenářko,
 
kniha, kterou držíš v rukou, je doprovodným textem k systému Alfa programování synapsí (=ASP), jež je komplexním programem k dosažení individuální i kolektivní svobody.

Autorka Lissy Götz napsala svoji původní knihu v roce 2011. V roce 2013 ji přepracovala a přizpůsobila neustále se vyvíjejícímu systému práce na sobě. ASP tedy není nic statické. S vyvíjejícím se vědomím každého z nás a kolektivu jej autorka vizionářsky přizpůsobuje rozšiřujícímu se vědomí ke stále větší a autentičtější svobodě. Po přelomovém roce 2020 prošel program ASP již třetí rozsáhlou a zásadní revizí.
 
Může být Tvým průvodcem „probouzením“ nebo Ti poslouží jako doprovod a orientace na cestě k Tvému původu, k originálnímu plánu původního člověka – tak, jak byl kdysi myšlen. Z pohledu naší současné evoluce bychom mohli říci, že se člověk vrací ve svém vývoji ke svému vnitřnímu Božství. ASP vede praktikující k suverenitě na všech úrovních bytí, a tím i k odstranění filtrů, jež nás celé věky udržovaly v zajetí omezujících vzorců a cizích programů, které nám byly implantovány.
 
Přejeme Ti při studiu díla této originální německé autorky inspiraci a místy i zábavné čtení. Mnoho podnětů pro změnu některých neoptimálních situací, které se možná vyskytují ve Tvém životě, najdeš přímo v knize. A pokud Tě ASP zaujme natolik, že bys jej chtěl či chtěla použít coby nástroj pro svůj vlastní rozvoj, nebo v rodině či okruhu přátel, anebo s ním jako terapeut/ka koučovat ostatní, můžeš si disky a diagramy zakoupit v našem e-shopu.

Více informací ke koučingu nebo případným workshopům najdeš na konci této knihy.
Ingrid a Anton Modory
ANCH BOOKS

 
 
 
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.