10 vecí, ktoré sme sa naučili ...

14. 6. 2021 08:28
kategorie:




10 vecí, ktoré sme sa naučili počas prevratu Covid
 
Jedným z možných pozitívnych dôsledkov debaklu Covid-19 je, že sme sa dozvedeli veľa o spoločnosti, v ktorej žijeme. To je rozhodujúce, ak chceme zabrániť pádu do nočnej mory techno-diktátorského otroctva.

Nadobudneme nový pohľad na to, čím sa náš svet stal a akým by sme ho chceli mať v nasledujúcich desaťročiach a storočiach. A „my“ znamená my. Hoci sa zdá, že väčšina ľudí sa z toho, čo sa udialo, nepoučila, nakoniec to predsa doženú.

Nie je možné, aby poznatky, ktoré získa 15 alebo 20 % prebudenej populácie, nakoniec nezdieľali takmer všetci. Keď sa raz dostane pravda na verejnosť, tak má aj tendenciu vonku zostať – v zmysle: „Zubnú pastu do tuby nevrátite“.
 
Týchto desať vecí sme si mohli uvedomiť počas prevratu v súvislosti Covidom:
 
1. Náš politický systém je beznádejne skorumpovaný. Prakticky všetci politici sú krajneskorumpovaní. Žiadnej politickej strane sa nedá veriť. Všetky sa dajú kúpiť a aj boli kúpení.

2. Demokracia je podvod. Už veľmi dlho je to podvod. Keď peniaze a moc znamenajú to isté, nebude nikdy demokracia.
3. Aby si systém udržal moc a podľa možnosti zvýšil úroveň kontroly a zneužívania, nezastaví sa pred ničím. Nemá žiadne zábrany. Žiadna lož nie je príliš do očí bijúca, žiadne pokrytectvo nie je príliš odporné, žiadna ľudská obeť nie je dostatočne veľká.

4. Takzvané radikálne hnutia zvyčajne radikálne nie sú. Tvrdia, že útočia na systém, pričom to len predstierajú. Slúžia k tomu, aby nespokojnosť nasmerovali smerom, ktorý je pre mocenskú elitu neškodný, ba dokonca aby bol užitočný pre jej plány.

5. Každý „disidentský“ hlas, ktorý ste kedy počuli prostredníctvom korporátnych médií, je pravdepodobne falošný. Systém neposkytuje svojim skutočným nepriateľom bezplatnú publicitu.

6. Väčšina ľudí v našej spoločnosti sú zbabelci. Odhodia všetky krásne hodnoty a zásady, ktoré celý život hlásali, len aby sa vyhli minimálnej možnosti verejnej kritiky, zahanbenia či dokonca drobnej finančnej straty.

7. Mainstreamové médiá nie sú ničím iným ako propagandistickou mašinériou systému a tí novinári, ktorí pre ňu pracujú, zapredali svoje úbohé duše a úplne odovzdali svoje (často minimálne) spisovateľské schopnosti k dispozícii moci.

8. Polícia nie je služobníkom verejnosti, ale služobníkom mocnej a mimoriadne bohatej menšiny, ktorá sa snaží kontrolovať a využívať verejnosť pre svoje úzkoprsé a chamtivé záujmy.

9. Mnohým vedcom sa nedá veriť. Využijú hypnotickú silu svojich bielych plášťov a autoritatívneho postavenia v prospech toho, kto financuje ich prácu a životný štýl. Smer určuje ten, kto platí.

10. Pokrok je falošná ilúzia. „Pokrok“ v podobe rastúcej automatizácie a industrializácie nejde ruka v ruke s pokrokom kvality ľudského života, ale v skutočnosti ho „postupne“ znižuje až k úplnému zániku.
 
Tento text sme prevzali zo stránky:
Humans are free
 
 
A ako je možné, že tento systém skončí a nakoniec všetko dobre dopadne?
Pretože na Zem prichádza a v ľuďoch sa prebúdza LÁSKA a tento systém, jej inscenátori a prevádzatelia na LÁSKU nemajú odpoveď.
 
Indián kmeňa Hopi, „Vírivá dúha“, sa vyjadril o čase, ktorý teraz nastal, a kedy uskutočníme nasledovnú víziu o zmierení národov a uzdravení Zeme.
 
  • Príde deň, kedy ľudia všetkých rás, farieb pleti a vierovyznaní odložia ich rozdiely. Spoja sa v láske a podajú si ruky, aby uzdravili Zem a všetky jej deti.
  • Veľké stromy, ktoré zmizli, sa vrátia takmer cez noc.
  • Celá ľudská rasa sa bude nazývať ľud a navždy prestanú vojny, choroby a hlad.
 
 
V  tomto duchu si Vám o niekoľko dní dovolíme predstaviť dva nové tituly – Taguarí a Devět dní nekonečna, ktoré vyjdú koncom júna.

 
        

 
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.