Aurachirurgie

17. 11. 2023 18:21
kategorie:

Milí priatelia,
 
práve vyšla kniha Aurachirurgia, jeden z titulov, ktoré sme naplánovali na tento rok.
 
Aurachirurgia je metóda liečenia a korekcie tela, ktorú vyvinul Gerhard Klügl v priebehu svojej dlhoročnej liečiteľskej praxe.  V súčasnosti ju aj vyučuje lekárov, liečiteľov a terapeutov v Medzinárodnej akadémii pre integrálnu medicínu, škole, ktorú za týmto účelom založil.
 
Chirurgia v aure je ďalším potvrdením nekonečných a neobmedzených možností liečenia. Terapeut sa vo vhodnom vnútornom rozpoložení prepája s jemnohotným kvantovým poľom a môže v ňom operovať. Konečne, všetko je len vibrácia a frekvencia, a vzhľadom na celkovú situáciu vo svete je čoraz naliehavejšie, aby sme znovu objavili našu vnútornú silu a začali konštruktívne tvoriť svoju vlastnú a tým aj našu spoločnú realitu.
 
Ozdravenie v širšom slova zmysle je aj témou ďalšieho titulu — zatiaľ s pracovným názvom:
A na konci tě čeká svoboda —, od autorky Lissy Götz. Systém umožňuje programovanie mozgových synapsií v stave alfa. Jeho vydanie sme avízovali na tento rok. V priebehu práce sa však ukázalo,
že kniha ako i ozdravný program si vyžadujú oveľa viac nášho času a sústredenia. Preto bude kniha, disky a diagramy na koučovanie seba či Vašich klientov dostupná v našom e-shope až v prvej štvrtine roka 2024.
 
Ďakujeme Vám všetkým za priazeň a dôveru
a srdečne Vás zdravíme
za ANCH BOOKS

ingrid modory

Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.