Rozhovor s Monikou Broger o Aurachirurgii

22. 4. 2024 11:00
kategorie:

Zaujala vás kniha Gerharda Klügla: Aurachirurgie? Otázka, jestli se někdo touto pozoruhodnou metodou u nás také zabývá, je zodpovězena! Je to Monika Broger, která nám i odpověděla na pár otázek ohledně své životní cesty a toho, jak se přihodilo, že u samotného autora této knihy se učila. Aura chirurgie je metoda, která rovná obratle, zašívá rány, napíná šlachy, vylaďuje orgány a zmírňuje nebo léčí fyzické metody, přičemž vše z toho dělá v energetickém obalu člověka, v jeho auře.
Monika Broger je zdravotní sestra a nyní dipl. hypnoterapeutka, sbírala své zkušenosti v Německu i Švýcarsku.
A pravděpodobně v příštím roku se s ní i autorem této knihy budeme moci setkat na přednášce v České republice.

Monika Brogger


Aura chirurgie je prokazatelná (pomocí Kirlianovy fotografie) a z příběhů tisíců pacientů, které autor uzdravil. Jak se stalo, že Vás tato metoda zaujala a pojala jste touhu se jí naučit?

Ano, Kirlianova fotografie je opravdu úžasná věc, která zobrazuje to, co většina z nás není schopná vidět. Dnešní svět nám totiž sugeruje, že jenom to, co se dá nějakou vědeckou metodou ověřit, je ta absolutní pravda, a přitom se zapomíná na to, že i když věda za ty léta existence udělala veliké pokroky, tak zdaleka to není o tom, že bychom už všechno věděli. Naopak si musíme uvědomit, že o určitých jevech, které se ději mezi nebem a zemí, nejenom velice málo víme, ale ani nejsme schopni je vysvětlit, natož dokázat. Je to prostě trochu jako víra v boha nebo nějaké vyšší bytosti, která to zde na tom světě nějak řídí.

Tak a tady bude už asi ta odpověď na to, jak jsem se k aurachirurgii dostala. Při nějaké úplně běžné návštěvě knihkupectví ve Švýcarsku jsem si všimla právě této knihy od Gerharda Klügla, Aurachirurgie. Jen jsem ji tak v podvědomí zahlédla a šla jsem dál, ale ta kniha na mně nějak volala a já jsem se k ní vrátila. Vzala jsem si ji a usedla do pohodlného křesla obchodu, abych si ji prolistovala. Okamžitě jsem se do ní začetla, a když jsem už měla přečteno víc jak 30 stránek, nebylo mi možné knihu odložit, aniž bych ji zakoupila. Za 3 dny byla kniha přečtená a já jsem si uvědomila, proč jsem k ní byla zavedena. V mé rodině je někdo, kdo trpí velice závažným mozkovým onemocněním, které není tak často rozšířené a možnosti operativní korekce konči většinou smrtelně. Okamžitě jsem byla přesvědčená o tom, že zde aurachirurgie muže pomoct. A tak jsem můj objev představila rodině a velice rychle bylo rozhodnuto. A jako by zázrakem se začínaly všude otevírat dveře, a přesto že je velmi těžké se bez dlouhé čekací doby dostat na řadu, byl nám ten termín rychle umožněn. Jeli jsme tedy s pacientem do Liechtenšteinska k panu Klüglovi.

To byl jistě velmi transformující zážitek!

To, co se v ordinaci dělo, se dá těžko popsat, ale v tom okamžiku, ale vlastně už na cestě samé jsem věděla, že tohle chci dělat. A zase jsem měla pocit, že se děje zázrak.  Nejenomže se ten zdravotni stav mého „pacienta“ rapidně zlepšil, ale kromě toho mne pan Klügl přijal jako studentku jeho metody Aurachirurgi, čímž byla byla moje cesta zpečetěna.

Je to něco tak fascinujícího, že se asi nedá nezeptat na dojmy z prvního dne, co Vás nejvíce přesvědčilo o tom, že tady jste na správném místě?

Fascinace spočívá v efektivitě aurachirurgie a té možnosti odstraněni zdravotních příčin neinvazivní metodou která je tak šetrná k pacientovi a nesrovnatelná s krvavou chirurgii.
 
Sama používáte tuto metodu jako doplněk ke svým terapiím?

Ano též ji nabízím a aby to bylo pro klienty přehlednější připravuji k tomu samostatnou webovou stránku, kde se můžou zájemci informovat. Než k tomu dojde, můžou si mně klienti najít na https://auraachirurgie.com/
 
Jak reagují klienti na nabídku takové terapie?

Velice zdrženlivě, což je pochopitelné, protože o tom ještě nikdy neslyšeli. Ale když překonají tu počáteční skepsi, je to potom velmi pozitivní. Hlavně v tom momentě, když cítí, že se jejich stav masivně zlepšil.

A co mne čeká, pokud se rozhodnu řešit svůj problém aura chirurgií? Bolí to… jaké jsou pocity?

Co na Vás čeká je tak trochu závislé na Vás nebo lépe řečeno na tom, jestli si dovolíte důvěřovat tomuto procesu, i když třeba nechápete nebo nerozumíte tomu, jak to má fungovat. Strach z bolesti mít nemusíte, třeba budete vnímat, že to někde v těle je nepříjemné, že to třeba píchá nebo pálí, tlačí a podobně, ale určitě se to nedá srovnat například s návštěvou u zubaře.

I Ty pocity jsou na Vás, čím otevřenější mysl máte, tím jednodušší to je. Když máte třeba vzdělaní v klasické medicíně, tak Vám třeba určité kroky budou připadat směšné. Z mého hlediska a na základě vědomostí doporučuji pověsit rozum na věšák v čekárně a přistupovat k tomu tak bezprostředně jako malé dítě k novému dni.

Autor v knize často psal o negativních emocích, pocitech viny, potlačených emocích, ale i o vlivech minulých životů na zdravotní problémy, které máme… můžeme si nějak pomoci sami? Aura je naše, možná bychom ji měli cítit nejlépe ze všech osob na světě… a tak mne napadá, jsou metody samoléčení?
 
Negativní emoce mají v těle velkou silu a dnes se už ví, že počátek všech nemoci spočívá v uvězněných emocích v našem těle. Když si jenom připomeneme Alberta Einsteina, který tvrdil, že materie neexistuje a že všechno včetně nás je jenom čistá energie, tak jsme na samém počátku pochopení této problematiky. I emoce jsou tedy jenom energie, když tedy nějaká negativní emoce zůstane v našem těle, protože ji nedokážeme pustit nebo si nedovolíme, aby odešla, začne po nějaké době dělat v těle neplechu. A když se to stane, tak to potom pocítíme v těle, kde se začínají manifestovat nemoci jako např. cukrovka, ADHS, rakovina, revma, bolesti a celá řada dalších fyzických, ale i psychických potíží jako deprese, poruchy spánku, legasthenie atd.

Samozřejmě se i stává, že si něco přineseme z minulého života, třeba nějakou tu nezpracovanou emoci, která se v našem těle chová stejně jako ty z přítomnosti. Proto se tedy aurachirurgie zaměřuje i na to, aby se tyto emoce odstranily a i s nimi spojené karmické zátěže.

Ano my jsme vlastnici naši aury a ta představa, že bychom ji měli znát úplně nejlépe ze všech je logická, ale realita je bohužel jiná. Ještě jsem se nesetkala s nikým kdo je schopen svoji vlastni auru vnímat. Výjimka je třeba Christina von Dreien a ji podobní. V tomto případě je opravdu dobré se na někoho obrátit, kdo takovou schopnost má. A co se týče samoléčení aurachirurgií, tak to bude asi tak úspěšné, jako když se budete při bolesti zubu snažit, odstranit si karies vrtačkou z baumarktu. V tom momentě je na čase se obrátit na odborníka, který si zaslouží Vaši důvěru.

Zdá se tedy, že práce na auře je jemná práce!

Ano, faktem je, že aura se mění v tom momentě, když nejsme v pořádku. Takže ta oprava musí jít opačnou cestou, a to je zevnitř ven. Příklad: Když trpím na migrény, tak je to v auře v oblasti hlavy vidět. Když migrénu odstraním, aura se změní do původního harmonického obrazu. Když k tomu pak pochopím jaké poselství za migrénou stálo a zpracuju to, tak se migréna vracet nebude. A přesně tady jsme u toho, že se musíme pomalu učit člověka vidět jako celek. Nejde jen o symptom migrény, ale co to pro toho člověka znamená. Co tím chce moje duše říct a podle toho se pak chovat.

Co při práci při aurachirurgii vnímáte Vy?

Na to není vůbec jednoduchá odpověď. V první řadě cítím velkou pokoru a vděčnost za to, že jsem seshora vedená intuicí a velmi důležitá je přitom resonance. Sama sebe vnímám spíš jako zprostředkovatele mezi klientem a nebem. V bibli je psáno „proste a bude vám dáno“ a já prostě prosím pro každého, kdo přijde, prosím o uzdravení a povolení k uzdravení. Pomocí mé intuice poté dělám všechno co umím, aby se to povedlo.
 
Jak dnes vypadá situace s aurachirurgií ve světě? Je znáa stále víc? Dovedu si představit, že třeba i jako doplněk fyzioterapií by byla naprosto úžasná!

Aurachirurgie, v té podobě, jak ji provádí Gerhard Klügl, je jak v Německu, Švýcarsku tak i v Lichtenštejnsku rozšířená. Však za ty dlouhá léta předal pan Klügl svoje vědomosti nesčetným studentům. Dám Vám za pravdu, že by Aurachirurgie byla nejenom fantastický doplněk pro fyzioterapeuty, ale i pro každého praktikujícího lékaře. Snad se jednoho dne tak stane, že tyto obory budou pracovat ruku v ruce pro zdraví pacienta.

Knihu Aura chirurgie najdete zde:



Rozhovor vedla Renata Petříčková

 

Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.